ISMERD MEG A THOR VERES SZOLGÁLTATÁSAIT!

Természetesen, ahogy Te is, mi is imádunk edzeni, így egy olyan edzőközpontot szerettünk volna létrehozni, ahol a sportolási lehetőségek szinte határtalanok! De lássuk be, itt nem ér véget a történet, ami az egészséges, aktív életmódot, vagy a sportteljesítményt illeti. A testünknek szüksége van a „karbantartásra”. Segítsük tudatosan a regenerációt, táplálkozzunk jól, pihenjünk, tartsuk karban magunkat fizikálisan és mentálisan is! A minőségi mozgás lehetősége, és az ehhez kapcsolódó szakemberek segítsége nem csak az élsportolók kiváltsága, nálunk bárki számára elérhető!
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ Erőgépek

Erőgépek

Lapsúlyos és tárcsasúlyos erőgépek a 21. század elvárásainak megfelelően

Gépparkunk összeállításakor a minőség és a hasznosság volt az elsődleges szempont. Mindemellett természetesen az igényes, modern megjelenés is megvalósul, hogy az edzés valóban jó élmény lehessen.
Az edzőtermi gépeink használata lehetővé teszi hogy meghatározott izomcsoportokra összpontosíts, és izoláltan edzd meg a kívánt területet. Ezenkívül a gépek által nyújtott terhelés, ellenállás könnyen állítható, így megfelelő intenzitású edzésre van lehetőséged akár kezdő, akár haladó szinten vagy az edzőteremben.
Gépparkunkban a Technogym, Panatta, Cybex, Impulse, Precor USA gyártók eszközeit találhatod meg.

Minden nap 6:00-22:00

Info: 06303091645

THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ Erőgépek
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ Kardiogépek

Kardiógépek

Futópadok, ellipszistrénerek, taposógép, airbike, evezőgép

Kardiógépparkunk számos előnyt kínálnak számodra, ha szív- és érrendszeri edzettségedet vagy testösszetételedet szeretnéd javítani. Csökkentik az ízületekre nehezedő terhelést, lehetővé teszik az intenzitási szintek pontos szabályozását. Ezenkívül nagy előny még, hogy a mindig azonos körülmények miatt mérhető edzésformát kínálnak, lehetővé téve a fejlődés nyomonkövethetőségét az időjárási körülményektől függetlenül. Kardiógépeink pulzusmérővel és kalóriaszámlálóval rendelkeznek, amelyek értékes visszajelzést adnak számodra a teljesítményed nyomon követéséhez és az edzéseid optimalizálásához.
LifeFitness, Precor, Cybex, Concept2 gépeink közül válogathatsz.

Minden nap 6:00-22:00

Info: 06303091645

THOR GYM VERES EDZŐTEREM funk-2

Funkcionális eszközeink

A THOR GYM funkcionális edzőteremhálózat 3 éven át nyerte el az „Év Funkcionális Edzőterme” díjat – A díjnyertes rendszer eszközei számodra is elérhetők!

TRX, olimpiai rúd, erőkeret, kettlebell, ugrálókötél, kézi súlyzó. Csak néhány egyszerű eszköz azok közül, amelyek elérhetőek edzőtermünkben, sőt, egy külön részleget találsz hatalmas szabadterülettel, ha éppen ezt a mozgásformát választod. Amennyiben még ismeretlen számodra ez a mozgásforma, ajánljuk figyelmedbe a THOR BEAVATÁS programot, ahol tapasztalt edzőink kísérnek végig az első pillanattól kezdve. A helyes eszközhasználat nem csak hatékonyabb, de jóval biztonságosabb is! Ha pedig már tudod, mit, hogyan használj, funkcionális eszközeink rendelkezésedre állnak.

Minden nap 6:00-22:00

Info: 06303091645

THOR GYM VERES EDZŐTEREM funk-2
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ masszőr

Masszőr

Mikor fordulj masszőrünkhöz?

A masszőr természetesen az általános közérzeten is javíthat, de különösen előnyös lehet számodra, ha azt érzed, hogy az intenzív edzések következtében izomfeszültség, izomfájdalom vagy fáradtságot lép fel. Masszőrünk különféle masszázstechnikákkal lazít el és csökkenti a stresszt, segítve a regenerációt egy megerőltető edzés után. Ezenkívül célzott masszázsokat is kínálhat speciális sérülésekre, húzódásokra. A masszőr rendszeres látogatása elősegíti az izmok karbantartását, javítja a rugalmasságot, elősegíti az általános fizikai és mentális ellazulást, így javasoljuk, amennyiben szeretnél teljes mértékben odafigyelni az egészséges életmódodra.

Időpontok foglalhatóak a hét minden napjára!

Katona Frida: 0630 966 0297 | Harnos Szilvia: 0620 286 5748