ISMERD MEG EDZŐINKET!

Bármilyen célt is tűztél ki magad elé, a THOR VERES szakmailag felkészült edzői csapatában biztosan megtalálod a számodra legjobb edzői támogatást.
700 NM EDZŐTÉRREL VÁRUNK!
20
Ruippo Tímea
Ruippo Tímea
Horváth Roland
Horváth Roland

Horváth Roland

THOR coach & személyi edző

Horváth Roli hosszú évek óta funkcionális és személyi edzőként dolgozik a THOR VERES-ben. Bár kezdetben ő maga is a THOR BEAVATÁS program résztvevője volt, hamar bebizonyosodott, edzői szintre szeretné emelni tudását, hogy hivatásként másokat is segíthessen. Fő profilja a funkcionális edzés, melynek célja az egész test összehangolt fejlesztése és az életminőség javítása. Másodsorban az akadályfutás nagy rajongója. Tanítványaival gyakran járnak terep- és akadályfutóversenyekre, melyek remek csapatépítő programok is egyben. Tapasztalt edzőként számos kliensét segített már az életmódváltásban és az egészséges életmódra való áttérésben. Óráit a motiváció, a kemény munka és a jó hangulat jellemzi.

Szakali Márk
6
6

Réthelyi Balázs

Street Workout & Személyi edző

Réthelyi Balázs jelenleg főként street workout edzéseket tart a THOR VERES-ben, melyek során saját tapasztalatait, tudását és az edzéshez való hozzáállását igyekszik átadni a tanítványainak. A street workout edzésmódszert elsősorban azoknak ajánlja, akik érdeklődnek a saját testsúlyos edzések iránt, szívesen kipróbálnának egyszerűbb tornagyakorlatokat és szeretnek csapatban edzeni. Balázs az edzéseken nagy hangsúlyt fektet az saját testsúlyos erőelemekre, de a plusz súllyal végzett alapgyakorlatok is fontos szerepet kapnak a tréningekben. Az edzések során kihasználja a helyszín és az eszközök adta lehetőségeket, hogy az edzés változatos és dinamikus legyen. Az edzéseken tanítványai személyes céljaira és igényeire fókuszál, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból az edzések során. Emellett motiváló és támogató légkört teremt, hogy mindenki élvezhesse az edzést és elégedetten távozhasson az órákról.

18

György Sára

THOR coach & személyi edző

Sára kisgyermekkora óta igazi örökmozgó és a sportban tudott kiteljesedni igazán. A középiskolai évei alatt kézilabdázott és futóversenyekre járt, majd az egyetem első évében hirtelen mindez abbamaradt. Ekkor tapasztalta meg igazán, hogy fizikálisan és a közérzetét tekintve is mennyire negatívan hat az embernek, ha nem mozog rendszeresen. 3 évig a pole fitness világában mozgott, és néhány versenyen is elindult. Itt szakmailag rendkívül felkészült és emberileg kiemelkedő edzőkkel dolgozhatott együtt, aminek következtében ő maga is az edzői pályát választotta a továbbiakra nézve. Jelenleg Thor Beavatás edzéseket és személyi edzéseket tart egyénre szabott programokkal és változatos gyakorlatokkal. Alapvető célja, hogy másoknak is meg tudja mutatni milyen nagyszerű hatása van a sportnak a fizikai és a mentális egészségre egyaránt!

18