ISMERD MEG EDZÉSEINKET!

Válassz egyéni, vagy csoportos edzésformát, a THOR VERES edzőteremben biztosan megtalálod a számodra megfelelő eszközöket, edző- és kardiógépeket.
700 NM EDZŐTÉRREL VÁRUNK!
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ Beavatás

THOR BEAVATÁS - Program kezdőknek/újrakezdőknek

Győzd le a korlátaidat!

THOR BEAVATÁS edzéseinket változatosan, a fokozatosság elvét követve, sok ismétléssel és gyakorlással, valamint kontrollált felmérésekkel valósítjuk meg a THOR VERES edzőteremben.
A BEAVATÁS alapját Dan John Intervention programja alkotja, amely az öt  alapvető mozgásra épül: Push (nyomás/tolás), Carry (cipelés), Hinge (törzsemelés), Squat (guggolás), Pull (húzás).
Az edzésprogram újszerű, ám az öt mozgásfelosztás nem új keletű, hiszen már Arisztotelész is hasonló mozgáscsoportokban gondolkodva alkotta meg a fizikai erő definícióját. Az edzéseink mindenki számára ajánlottak, akár kezdőként, akár haladóként érkezik hozzánk. Az óráink minden alkalommal koordinációs gyakorlatokkal kezdődnek, majd áttérünk a mobilitás fejlesztésére. Ezután kezdjük el a gyakorlattanulást, majd az erőfejlesztés következik. Az edzés végén pedig a szív- és érrendszerünket edzve, metabolikus felpörgetéssel zárjuk az órát.
További információ és jelentkezés a „Tudj meg többet” gombra kattintva.

Edzés időpontok

Július 1-től két új időpontban indulnak Beavatás csoportjaink: Hétfő/Szerda 18:00 ill. Kedd/Csütörtök 8:00.
Thor_Beavatás
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ ATHLETIC BODY

ATHLETIC BODY - Középhaladó kurzus

Lépj egy következő szintre!

Az ATHLETIC BODY programban a THOR BEAVATÁS során már megszerzett ismereteket bővítjük tovább és mélyítjük el.

A haladóbb programban az a cél, hogy az atléták erős és atletikus testet fejlesszenek,  nagyobb hangsúlyt kap az edzéstervezés, és az ezt az edzésmódszert választók megismerkednek az alapvető elvekkel, a szettek és ismétlések felépítésével, hogy képesek legyenek egyénileg hatékony edzéstervet készíteni maguk számára. Az Athletic Body nem csak egy tanfolyam, hanem állandó edzés is lehet. Ajánljuk azoknak, akik változatosan és biztonságosan szeretnének gyors eredményeket és teljesítménynövekedést elérni egy jól felépített program keretei között.

Edzés időpontok

Athletic Body edzéseink időpontjai folyamatosan bővülnek, ezekről érdeklődj edzőinknél, a Beavatás kurzus elvégzése után.
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ UST

UST - Underground Strength Training

Győzd le a határaidat!

Az UST haladó kurzusban nem csak a Thor Beavatás vagy az Athletic Body résztvevőit várjuk, hanem bárkit, aki biztonsággal mozog az edzőteremben. Itt a fókusz a kondicionáláson és az erő-állóképesség fejlesztésén van, jól strukturált intervallum- vagy köredzéseken keresztül, kihívást jelentő komplex gyakorlatokkal.

Ez a megközelítés hatékonyan növeli az anyagcserét, javítja a kardiovaszkuláris és az oxigénfelvevő rendszert. Ezért ajánljuk azoknak, akik szeretik a kihívásokat, különösen a küzdősportok és harcművészetek művelőinek. Az óratípus felépítése megegyezik a Thor Beavatáséval.

Edzés időpontok

UST, azaz haladó edzéseink minden nap reggeli és esti időpontban is elérhetőek. A részvétel feltétele a Beavatás és Athletic Body kurzus, vagy egy előzetes szintfelmérő elvégzése.
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ UST
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ Streetworkout

STREETWORKOUT

A Tight Hold edzésmódszer

STREETWORKOUT edzéseink a kezdőktől a versenyzőkig, minden szintre kiterjednek, és szívből ajánljuk azoknak, akik saját testsúlyos edzéssel szeretnének foglalkozni, vagy megunták a súlyzós edzés bármely ágát. Az edzéstervezés során minden mozgásmintára kiterjedően dolgozunk, és szükség esetén súlyzós kiegészítést is alkalmazunk, így nem marad ki egyetlen terület sem. A TRX, a gyűrű és a mászókötél is megjelenik óráinkon, hogy csak néhány eszközt említsünk.

Réthelyi Balázs vezeti veresegyházi edzéseinket, amelyek hétfőn, szerdán és pénteken 19:30-tól kezdődnek.

 

Edzés időpontok

Minden hétfőn, szerdán és pénteken 19:30-tól.
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ THOR JUNIOR

THOR JUNIOR

6-12 éves gyermekeknek

A THOR JUNIOR programmal egy szórakoztató, biztonságos és intenzív mozgásformát kínálunk, amely főként olyan edzéselemeket foglal magában, amelyeket a gyermekek élveznek és amelyek megfelelnek az életkoruknak. Az edzések során különböző készségeket fejlesztő mozdulatsorokat, játékokat és erő- és állóképesség fejlesztő gyakorlatokat végeznek, amelyek a napi iskolai tevékenységektől eltérő és tartalmas kikapcsolódást nyújtanak. A szülők észlelni fogják, hogy gyermekeik ügyesebbek lesznek az edzéseken, magabiztosabbak, javul a koncentrációjuk az iskolában, könnyebben sajátítanak el új mozgásformákat és csökken a sportolás közbeni sérülésveszély.

Garantáljuk, hogy az edzések tartalmasak és élvezetesek lesznek, biztonságos és pozitív tanulási és sportolási környezetben zajlanak, és hozzájárulnak az egészséges életmódra és a mozgásra neveléshez. Azon dolgozunk, hogy kihozzuk a bajnokot a gyermekekből! ☺

Edzés időpontok

Minden hétfőn és szerdán 17:00-tól
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ THOR JUNIOR
THOR GYM _ VERES _ EDZŐTEREM _ THOR MOM

THOR MOM

Fókuszban az édesanyák

A rólatok anyukákról szóló edzés célja, hogy lehetőséget biztosítson az anyukáknak, hogy gyermek mellett is egészségesek és sportosak legyenek. A THOR MOM edzések során a hangsúly a hasizmok és a gátizmok regenerációjára, a core izmok funkciójának helyreállítására és a testtartás rendezésére kerül. Emellett a kurzus során a résztvevők megtanulják vagy újra megtanulják helyesen kivitelezni a funkcionális mozgásokat, amik mind az edzőteremben, mind a mindennapi életben hasznosak lehetnek. Az órák minden alkalma izomaktivációval és izomegyensúly visszaállítással kezdődnek, majd következik a koordináció, a mobilitás és a gyakorlattanulás. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb szerepet kap az erőfejlesztés és a metabolikus felpörgetés is. A kurzus „keretét” a Beavatás program adja, ami lehetővé teszi, hogy a résztvevők a könnyebbtől a nehezebb gyakorlatokig jussanak el. A helyes kivitelezés és a megfelelő terhelés beállítása segít csökkenteni vagy elkerülni a krónikus hát-, derék- vagy térdfájdalmat, valamint segít könnyebben mozogni a mindennapokban.

Edzés időpontok

Következő Thor Mom Kezdő csoportunk Június 4-én kedden, 10:00-kor indul.
Thor Mom Kezdő: Kedd-Csütörtök 10:00
Thor Mom Haladó: Hétfő-Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00

KICK-BOX

Önvédelmi sportág és aerob edzésforma

Indulj el az úton az erő, állóképesség és önbizalom felé! Csatlakozz hozzánk nemtől és kortól függetlenül kezdő kick-box edzéseinken, ahol évtizedes tapasztalattal rendelkező edzők segítenek fejleszteni technikáidat és javítani kondícionális képességeidet. Az edzéseken nemcsak állóképességet és erőt fejlesztesz, hanem segít az önbizalom és a koncentráció növelésében is. 

Akár kezdő, újrakezdő vagy, csatlakozz bátran, az edzések az alapoktól kezdődnek és haladnak a komplexitás felé.

Legyél részese egy inspiráló közösségnek, ahol céljaid eléréséhez szakmai támogatást és motivációt találsz! 

Edzés időpontok

2024. Január 15-től: Hétfő/Szerda 8:00 és Kedd/Csütörtök 20:00
THOR GYM VERES EDZŐTEREM KICK BOX
THOR GYM VERES EDZŐTEREM JIUJITSU

BRAZIL JIU-JITSU

Élesebb fókusz, problémamegoldó készség és gyors döntéshozatal

Nem voltál még küzdősport edzésen? Esetleg van már tapasztalod a küzdelemben, de kipróbálnád a földharcot is? Vagy egyszerűen csak úgy érzed hiányoznak az alapok

Csatlakozz Brazil Jiu-Jitsu kurzusunkhoz, hogy profi szakmai felügyelettel vágj bele ebbe a méltán népszerű sportágba!

Mivel kezdünk, miért is kezdj bele?

  • Alapmozgások a talajon, szabályok megismerése
  • Teljes testre kiterjedő erő, kondíció és mobilitás felépítése
  • Élesebb fókusz, problémamegoldó készség és gyors döntéshozatal
  • Önvédelmi készségek/gyakorlati technikák
  • Állandó tanulás: A BJJ végtelen lehetőséget kínál a célok kitűzésére és a fejlődésre
  • Önbizalomnövelés: A fejlődésed növeli az önbizalmadat mind a tatamin, mind azon kívül
  • Fizikai és mentális stresszoldás
  • Összetartó közösség

Edzés időpontok

Felzárkóztató edzések 2024. Január 15-től: Hétfő/Szerda 20:00